Izlazi su 90% posto...negde ti nesto probija...to se ne popravlja,ko ce tu videti nesto,niko,ploca nova sa izlazima ti je 170 eura nova...mozes I napraviti kombinaciju sa ovima u sky-u da im das tvoju staru I da uzmes novu I doplatis 80 eura tako sam ja uradio meni je mikrofon negde probijao kad ga izvucem na mikser preko klavijature I onda pocne ritam da mi mrlja...odsrafi se stara ploca stavi nova I gotovo...a proveris tako sto odes u sky kod Lea oni ti stave novu plocu vidis da li radi sa njom ili ne I kazes uzimam ili ne uzimam.Inace drugu na starom pa80 se desavalo isto I bila je u pitanju ploca sa izlazima.I ja mislim da nema teorije da ima veze sa OS itd ovo je hardverski problem.
E da da kazem jos nesto svi uvek kazu samo nosi ga u servis...jos nisam video da kod nas ima strucnih ljudi da se nesto stvarno popravlja...ne znam takvog majstora za klavijature...nego se menja komplet deo I cao...odsrafi se skinu se konektori natakne se novi deo I cao I to je citava majstorija...I demontaza...deo se naplati skupo I montaza I demontaza dela (ruke) jedno 80-100 eura