Videti jedan post
Star 24.04.2015, 08:43   #7
mimiki
Stvarno kod kuće

mimiki's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Batajnica
Downloads: 1565
Uploads: 11
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 79 puta u 74 Postova
Instrumenti: CharlesLakOB
Interesi: CharlesLakOB
mimiki befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mimiki pošalji poruku preko AIM messengera mimiki pošalji poruku preko MSN messengera mimiki pošalji poruku preko Yahoo! messengera mimiki pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Izlazi su 90% posto...negde ti nesto probija...to se ne popravlja,ko ce tu videti nesto,niko,ploca nova sa izlazima ti je 170 eura nova...mozes I napraviti kombinaciju sa ovima u sky-u da im das tvoju staru I da uzmes novu I doplatis 80 eura tako sam ja uradio meni je mikrofon negde probijao kad ga izvucem na mikser preko klavijature I onda pocne ritam da mi mrlja...odsrafi se stara ploca stavi nova I gotovo...a proveris tako sto odes u sky kod Lea oni ti stave novu plocu vidis da li radi sa njom ili ne I kazes uzimam ili ne uzimam.Inace drugu na starom pa80 se desavalo isto I bila je u pitanju ploca sa izlazima.I ja mislim da nema teorije da ima veze sa OS itd ovo je hardverski problem.

E da da kazem jos nesto svi uvek kazu samo nosi ga u servis...jos nisam video da kod nas ima strucnih ljudi da se nesto stvarno popravlja...ne znam takvog majstora za klavijature...nego se menja komplet deo I cao...odsrafi se skinu se konektori natakne se novi deo I cao I to je citava majstorija...I demontaza...deo se naplati skupo I montaza I demontaza dela (ruke) jedno 80-100 eura

Promijenjeno od mimiki (24.04.2015 u 08:47 sati)
mimiki je offline   Reply With Quote