Mikroprekidači na Yamaha EMX5000
Molio bih pomoć od stručnjaka ili kolega koji su već imali takav ili slični slučaj. Naime, imam probleme s mikroprekidačima 'mute' (iznad potenciometara). To već sad traje jedno vrijeme da se zbog njih čuju u zvučnicima šumovi. **Da bude jasnije**: nije do potenciometara ili bilo čega drugog na power mixu. Kad ih palim gasim, ludo 'fercira'. I sad pitanje: da li postoji kakav kontakt sprej koji će riješiti stvar ili je najbolje zamijeniti mikroprekidače i biti bez brige x godina? Po struci sam elektromehaničar i takve stvari mi nisu strane ali bih rado da od ljudi koji su već imali takav slučaj da me savjetuju što je bolje, isplativije i tako me poštede vremena.
Dodato:
Riješio sam slučaj, možda nekome pomogne. Odlučio sam se za Kontakt 60 sprej namijenjen za mikroprekidače, audio tehnika... Rasturio mixetu, očistio je, poprskao sve mikroprekidače i dalje radi kao nova. Nevjerojatno. Još su mi dva mikroprekidača na Tyrosu radila loše. Njih sam poprskao izvana i sve radi kao novo. Eto, možda nekome pomogne taj post.
Promijenjeno od Alen P (22.04.2015 u 16:40 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|