Videti jedan post
Star 28.02.2008, 20:48   #8
MT775
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 49
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
MT775 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard nista sa memorijom nije moguce raditi ostaje 64 mb

evo ovako poznajem licno covjeka koji je za i seriju pravio memoriju za 32 ritma pa za pa80 je pravio usb ulaze i prkljucak na HD inace je gazda firme musitronics sa sjedistem u njemackoj kod frankfurta taj covjek znaci je ovlasten od korga da pravi i razvija klavijature dalje medjutim kao i sa pa1x kod kojeg je bila jako realna mogucnost da se memorija prosiruje zato sto vec ima Edo ram ulaze 72 pina koji su mogli ici i do 256 mb korg nije hteo da razvije softwear to jest O.S tako ce i pa800 da ostane vjecno na 64mb pa cak i pa2x su napravili neki sasvim lijevi format memorija i on ce da ostane do 256mb to je politika da bi se prodavale nove klavijature mada je jamaha u tom slucaju zahvalnija i pravi i bolje dirke i dugmice i vecu memoriju samo sto smo mi da ne kazem malo primitivna masa pa ako 10 ljudi kupi korga i napravi dobar set pa se to cuje naokolo onda svu kupuju korga kao nekada lukas vrijeme i g800 euforija ali sve bude i prodje ja sam zakleti korgovac ali nisam pristalica opadanja kvaliteta klavijature od kada su kupili fabriku GEM u italiji prave klavijature kao Fice a prije iz japana samo metalna kucista i najbolji dugmici i dirke kad se sjetim smo m1 i o1w pa t3 opasan dizajn sad. medjutim ko je otvarao i pa80 i pa1x vidjece da ja klavijatura jamahina samo druga klasa ne one dirke kao na Tyros i na motif medjutim korg kupuje dirke od jamahe tako jamaha zna tacan broj proizvedenih korgova i to je to

Promijenjeno od MT775 (28.02.2008 u 20:52 sati)
MT775 je offline   Reply With Quote