Videti jedan post
Star 02.04.2015, 10:11   #9
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nije ta kutija 38Kg zato sto je drvena nego zato sto su lose komponente unutra!
Pogledaj npr drvene kutije JBL mrx 515 koje su 19kg ili JBL SRX 715 koje su takodje drvene ,trpe 1600w ceo dan celu noc provereno ,a teske 22kg...e to su ozbiljne kutije.
Najteza kutija 15/2 koju sam imao je bila 38kg ,a upravo je bila plasticna Rcf Art 500A ,znam kakvo je zlo stavljati to na stalak zato sam ti i rekao da bezis od te kilaze...

Imam koncertno ozvucenje Acoustic line Seburg K serija , sateliti su drveni i teski 34kg ,ali to nije isto jer kada radim koncert ,em satelite ne stavljam na stalak ,vec na rampu koja se dize cekrcima , em vodim 3 radnika...tako da zvunici mogu da budu veliki i teski koliko hoces ne predstvalja nikakav problem . A kad idem sam na malu tezgu za 200 -300 ljudi i trebam satelit od 38kg da stavim na stalak ,a da ne molim nikoga da mi pomaze to je totalno druga prica...

pozz
Dodato:
Acoustic line Seeburg ( 12x TSE sub , 4 x K2 ND top )
Dodato:

Promijenjeno od neshatomic (02.04.2015 u 10:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
neshatomic je offline   Reply With Quote