Videti jedan post
Star 17.03.2015, 19:39   #340
Sky Net
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
Sky Net ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

User ritmovi sa prijasnjih klavijatura idu kroz sam pack. E ja sam naletio na problem, a to je da iako sam kroz pack ubacio dosta ritmova (konkretno u pack od T3, ritmove sa T3) vecina ih ne svira kako treba. Vuku bubnjeve iz drugog pack-a, ne znam zasto. I to se desava sa onima koje sam ubacio drag&drop iz nekog od foldera, jer kao sto rekoh, oko 800 ritmova sam imao na T3, grupisanih po folderima, i tu sada izgleda YEM ima problem. A meni ne pada na pamet da ubacujem 5 po 5 ili po 10, jer to bi bilo 30 min x bar 20, a za to nemam vremena. Kada iz pack-a otvorimo neki ritam u editoru, i spasimo ga na user ili HDD, on svira bez problema, isto tako i custom voices, s tim sto se sve mora jedan po jedan, nema copy/paste, isto kao sto nema direktno iz pack-a.

Te pojedine, pojedinacno spasene boje i ritmovi su u folderu T5, i pojma nemam sta ce se desiti sa njima nakon iduceg format-a koji budem radio.

I da, noc je bila duga

Promijenjeno od Sky Net (17.03.2015 u 19:40 sati)
Sky Net je offline   Reply With Quote