Zna li neko nesto vise o sub outima na T5? Ima standardni main out L/L+R, sub 1, sub 2, te sub 3 i sub 4 koji se vode kao AUX out.

Ono sto me zanima, jeste kako ide stvar sa izdvajanjem i stereo slikom?
Ako npr zelim da bubanj i perkusije posaljem na sub 3&4, na dva odvojena mono kanala na mikseru, tu naravno radim hard pan left/right. Dalje,
ako Bass gitaru saljem na sub 1, ostaje mi sub 2 za CHD1/CHD2/Pad/PHR1/PHR2, sto nije dobro, jer su tu cesto panorame.
Ako CHD1/CHD2/Pad/PHR1/PHR2 ostanu na main L/L+R, onda imam slobodan sub 1 za bass, i eventualno right 1/2/3 moze na sub 2, sto opet ne znam koliko je pametno zbog nekih lead farbi.
Ono sto me najvise buni je ovo sto je napisano za main:

Gdje je na T5 LOOP SEND??? Evo screenshot iz videa, jer na internetu nema slike T5 otpozadi u velikoj rezoluciji.

I za sub 3&4 nema nikakvo obrazlozenje kao za sub 1 i 2, dali se part koji se dodijeli na sub 3&4 cuje na mainu, koji efekti rade ili ne rade tu i sl. Ja na dosta ritmova koristim DSP 1 inserted na drum traku, i ne pije mi vode slati drum&perc na sub 3&4 ako je efekat na tim izlazima zaobidjen. Sve sto radim na klavijaturi, radim kuci na zvucnike. Po ovom prospektu, svaki put bih morao sve sto sam rastavljao po kanalima vratiti na main, jer se zvucnici na T5 kopcaju na main, sto i nije neki problem. Jos sam negdje vidio da se spominju neki od izlaza sa out level fixed vrijednoscu, sto opet ne razumijem na sta se odnosi. Svakako imam u planu da za sebe imam mali mixer gdje cu stimati zasebno tonsku sliku klavijature, bez da mi iko ista cacka na glavnom mikseru na nastupima, stoga ovolika pitanja