Za T5 je pitanje u vezi audio multipadova, jer na T3 nijedan multi pad koji nije fabricki nema start vezan na prvu dobu. Nebitno da li se radi o najobicnijoj frazi koja je sa tonom piana, ili o uvedenom semplu pohranjenom u nekoj od user farbi, potpuno je isto, multi pad na T3 je u biti midi-triger, potpuno je isto svira li jedan ton koji pokrece sempl ili je neka midi fraza. Samim tim sto je user, on gubi tacnost first count start-a, i to je ocigledno sistemski tako. Probao sam sve softvere za mp koje si naveo, potpuno ista stvar, ako ne pogodim na prvu - ode sve, bilo u sinhro start modu ili pritiskom na dugme. Na T3 i nije neka steta. Steta je sto je isti problem ostao na petici, uz svu muku od saznanja da se materijal audio multipadova pohranjuje na hdd koji je ogroman.
@tyros2, ja za obradu i midi i audio materijala koristim Cubase 8 PRO, ali mi nista od toga ne rjesava navedeni problem sinhronizacije, koji je ukorijenjen negdje u Yamahinom sistemu.
Bilo bi super da se javi neko ko ima neki od premium packova koji ima svoje multi padove, iako sumnjam da ti placeni ne krecu tacno na ''prvu''.
Promijenjeno od Sky Net (12.03.2015 u 01:17 sati)
|