Videti jedan post
Star 11.03.2015, 14:06   #9
Sky Net
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
Sky Net ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Hvala kolega na odgovoru, sad mi je jasno ovo za pack. Kakvo je stanje sa npr mojim ritmovima koji koriste taj pack, idu u isti folder gdje i moje boje, i onda sve radi kako treba? Najvise me zanima ovo. Npr, set sa T4, dao mi prijatelj, ima custom drum kit i neki user strings koji mu je bio na mjestu 120, i njegova gitara sa user mjesta 60. Naravno u mom T3 ja moram to prepodesiti, jer je on limitiran na 127 mjesta. Jel i T5 ima taj problem, ili ce on sve te boje sa T4 citati kako treba ako ubacim i njegove ritmove u isti folder?
Dodato:
Da budem precizniji. Imam folder sa drum setovima i bojama sa T4, i recimo jedan style. U tom style-u, na perc traci je neki njegov custom set sa user mjesta 5, na drum traci drum kit sa user mjesta 20 (mislim na user mjesta u drum setovima). Na bass traci je npr mega bass, na pad traci i ostalim trakovima neki od njegovih user boja. Ako ubacim sve njegove farbe, drum setove i ritmove u jedan folder, da li tyros 5 ocitava sve kako treba, ili ja moram rucno stelovati i pogadjati gdje je koji set bio? I kojim postupkom uopste taj folder sa usb-a postaje pack, ili se u YEM-u jednostavno selektira sve, i prilikom importa to postaje pack?

Promijenjeno od Sky Net (11.03.2015 u 15:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Sky Net je offline   Reply With Quote