Hvala kolega na odgovoru, sad mi je jasno ovo za pack. Kakvo je stanje sa npr mojim ritmovima koji koriste taj pack, idu u isti folder gdje i moje boje, i onda sve radi kako treba? Najvise me zanima ovo. Npr, set sa T4, dao mi prijatelj, ima custom drum kit i neki user strings koji mu je bio na mjestu 120, i njegova gitara sa user mjesta 60. Naravno u mom T3 ja moram to prepodesiti, jer je on limitiran na 127 mjesta. Jel i T5 ima taj problem, ili ce on sve te boje sa T4 citati kako treba ako ubacim i njegove ritmove u isti folder?
Dodato:
Da budem precizniji. Imam folder sa drum setovima i bojama sa T4, i recimo jedan style. U tom style-u, na perc traci je neki njegov custom set sa user mjesta 5, na drum traci drum kit sa user mjesta 20 (mislim na user mjesta u drum setovima). Na bass traci je npr mega bass, na pad traci i ostalim trakovima neki od njegovih user boja. Ako ubacim sve njegove farbe, drum setove i ritmove u jedan folder, da li tyros 5 ocitava sve kako treba, ili ja moram rucno stelovati i pogadjati gdje je koji set bio? I kojim postupkom uopste taj folder sa usb-a postaje pack, ili se u YEM-u jednostavno selektira sve, i prilikom importa to postaje pack?
Promijenjeno od Sky Net (11.03.2015 u 15:13 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|