Cao Cao
Kao prvo , ovaj synth je legenda za narodnu muziku, znaci sta se tice semplova ubija. Ne sviraju dzabe 90 posto muzicara po diskotekama

. Onda za ritmove je malo teze, normalno je to solo klavijatura ali ima muzicara kazu da ide i ritmovi na nju. Ja jos danas neznam kako to da ide

.
Tesko nije da se ubace semplovi ili boje, ustvari ako nemas sempler trebat ce ti prosirenje (2 x 32 mb edo ram ), to dobijes preko ebay za 20 evrica i smart media 64 MB kartica ti potrebna da bih mogo gotove semplove i boje ucitati. To i najveci deo muzicara radi, posto nema LE 61 sempler jedino ako ga ugradis

600 € je bas taman za taj synth, veruj mi neces se kajati. Evo iskreno receno , ja sam hteo moj da bacim kroz prozor kad sam ga uzeo, posto nisam nista znao kako se radim sa njim , ali medjuvremenom naucis se na klavijaturu i stvarno sve super lako ide , znaci sta hocu da kazem , mozes lagano rukovati sa njom.

A to sam i dosta i previse naucio od kolega koji su mi pomogli preko YU-MIDI.com (znaci ovde), da se zahvalim jos jednom svima !!! Zato hocu ja i dalje da pomognem gde god mogu. Sta se tice semplova i boja , samo reci prijatelju , tu smo svi za tebe.
POZDRAV DANE 8)