Videti jedan post
Star 07.01.2015, 04:06   #22
sxkn7
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
sxkn7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od ella 85 Pokaži Post
Uz duzno postovanje prema kolegama koji rade setove trude se i prodaju,ja mislim da je potpuni promasaj kupit ketron audya pa onda kupovati setove aranzmane farbe
Ima da se kupi Audya 5 u Hrvatskoj i uz nju dolazi CD sa "domaćim ritmovima, loop-ovima i sample-ovima" kako to stoji ovdje:

Ali pošto ne znam da li bi oni slali van Hrvatske (postavljač ove teme je u Njemačkoj) i pošto ne znam da li materijal na tom CD-u uključuje i narodnjake,
onda i nisam spomenuo ovu mogućnost. Ali eto sad da spomenem da ima negdje da se može kupiti Audya 5 sa software-om uključenim u cijenu. E sad šta je to na tom CD-u...

Naravno da mi možemo reći da je PA3X "zakon" jer za njega ima mnogo besplatnog materijala da se skine iz download-sekcije ovog foruma, ali to je nešto što postavljač ove teme zna. On i nije nezadovoljan sa PA3X nego je kao dugogodišnji Korg-ovac zasićen Korg-om i samo želi da vidi kako je imati aranžer od neke druge firme...

Promijenjeno od Dell (07.01.2015 u 13:03 sati) Razlog: obrisan link
sxkn7 je offline   Reply With Quote