Videti jedan post
Star 29.12.2014, 14:50   #270
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Eto i kraja godine, a od Yamahinog obećanja "nula bododva".

Yamahin tim je potpuno zakazao i mislim da im uopće nije stalo što će misliti oni rijetki korisnici koji žele maximalno koristiti klavijaturu. Koliko vidim na stranim forumima, velika večina uopće ne reagira na to što nije izašao najavljeni update. Izgleda da nove modele Tyrosa većinom koriste dokoni starci i svirajuću u svojoj sobici zabavljaju bakice u vrijeme popodnevne kave
Yamaha je vjerojatno svjesna ove činjenice pa im se živo fučka za onu manjinu koja želi izvući maximum iz klavijature i koji su očekivali napredak s izlaskom novog modela. Na moju sreću, napravio sam dobru procjenu, zadržao Ty4 i uz to zadržao soma i nešto eurića u svom đepu. Bez obzira na tu činjenicu, toplo se nadam da naših par prijatelja s foruma neće dugo čekati ovaj update i da će konačno biti potpuno zadovoljni mogućnostima koje on nudi.

Za utjehu, Yamaha je prije par dana (23. 12.) izdala dvije nadopune, patch listu za Cubase i Stage Pack u kojem se nalazi nešto materijala za Tyros5, 5 Custom Drum, 17 Styles i 5 banaka registracija. Vjerojatno će ih @mikimiki i @tyros2 instalirati u svoje mašine pa ćemo uskoro čuti da li što vrijedi ova "kompenzacija" dok se ne pojavi novi update YEM-a.

Dodano:

To se zove intuicija. Ovog trena su stavili novi Firmware 1.10 i novu verziju YEM 2.20.
Valjda sam ih trebao izružiti prije, pa bi od straha prije i reagirali. :-)

Promijenjeno od casper (29.12.2014 u 16:24 sati) Razlog: update je konačno izdan
casper je offline   Reply With Quote