Videti jedan post
Star 24.12.2014, 07:02   #42
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od velja87 Pokaži Post
@rolandx Pitao sam u jednoj temi ranije i nisi video moje pitanje. Da li je kod te dve vrste korga pa500 razlika u zvuku na izlazima ili samo na zvucnicima? koliko sam ja shvatio samo na zvucnicima ili gresim?
Izvini, mora da mi je promaklo . Zvučnike sam odmah primetio na svojoj i naravno prodao ( izgubio 50 eur u startu) . To je upravo bio razlog spuštanja cene, što novom vlasniku iz nekih razloga nije smetalo , bitno je da je jeftiniji... Medjutim, kod kolege koji je takvu kupio novu i to u muzickoj kuci, imao je izmedju ostalog problem sa izlazima. Konstantno se culo zujanje. Kada se u opcijama ugase njegovi zvučnici to zujanje je toliko bilo jako da se nije moglo svirati... Morao je da reklamira. Dakle imala je da kazem felere. Primetio sam takodje da je dirka bila za nijansu mekanija. Čim se to primeti, sumljam da je samo nijansa u pitanju. Bass reflex kućišta ( sa strane sive boje) sa leve strane ( na mom Pa500) bilo je za 2-3mm izbačenije ka spolja. To je što sam mogao da primetim kod tih serija.
velja87 (24.12.2014)