Videti jedan post
Star 25.02.2008, 19:13   #1
bokicp
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 14.05.2006
Mjesto: Trebinje
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6, Pa800, Fr3x
bokicp befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Prosuli mi vino po Pa800!!!! :(

Znate kako je isla prica, pijana budala.......
Uglavnom, morao sam da nastavim da sviram! Prvih desetak minuta se nista neuobicajno nije desavalo a potom je c#3 pocelo da ostaje (dirka se vracala ali je ton ostajao nekih 2-3 sekunde)! U loweru (koji je bio potpuno suv) aranzer je poceo da brljavi! Ne znam da li cu to sad dobro objasniti ali uglavnom Fdur u drugom obrtu (C F A skroz lijevo) svira kao F#9 a ostale obrte svira normalo! A(i dur i mol) u osnovnom obrtu svira kao Fdim7 a u ostalim obrtima radi! Dakle sve dirke rade ali kao akordi ne rade kako treba! Kad uhvatim a mol u prvoj oktavi cuje se mnogo tonova, potpuno disonantno (i taj dio je bio suv) Kad odsviram tonove A C E svi zvuce tacno i normalno! Danas, hvala Bogu, radi malo bolje! Ali i dalje imam problem! Kad drzim ton E2 i drzeci njega stacato odsviram C3 ovaj poslednji ton ne prestaje da svira sve dok ne pustim E! To mi nema nikakve logike s obzirom da C3 normalno radi osim u ovom slucaju!
Sta da radim? Dajte mi neki savjet!!! Posuli su spricer ne crno vino, eto ako ista znaci!
Pozdrav
bokicp je offline   Reply With Quote