Videti jedan post
Star 16.12.2014, 01:02   #110
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

pregledao sam 30gb setova, jos nemam Sa-Sa ritam ni blizu jedno 10 kojih sam imao na g1000. koji su ubijali na razglasu!! pa ti gledaj, dalje necu..

sta smo mi uglavnom izvukli iz ove rasprave do sad? da je uvek bilo ovaca za sisanje i bice i dalje. drugo ponasamo se kao narod prema vlasti, daju ti mrvice, isprepadaju te a ti ostanes u kuci i tako prolaze godine nisi smeo da izadjes i da protestujes, da traziss pravdu.
prodaja i dalje tece. njima dobro mi se lazemo, vecina se ulizuje drugima i sta god oni rekli tako je, i zivot ide dalje.

ljudi moji upalim jedan livestiler soft araznzer. i dam mu kablo u roland hiper canvas, koliko je taj GM DX modul oko 30mb,, i pustam stilove. ono je uzivanje u raskosnosti zvuka, svi su u frekvenciji, prostora ima za sve. a da je bilo mogucnosti u njemu ubaciti kakav drum kit ,ili solo boju to bi bilo aj zdrao!! rolandovi efekti hall i ostaloo, milinaaaa
ovde mi deluje da bilo sta kad uvezem ima ozbiljan problem, sve ili solo boje, klavir, gitare bilo sta mi odma zvuci u basuu i to dobrom, ili je soft zesci, moras mu nabijati eq da izadje, . nije to to. nije prirodno. cim ja moram stalno koristiti EQ. nemoguce da pregledas 30gb setova i da se ponesto nadje. i opet il je loops il je nafarbano negde u kompu pa vraceno nazad.

upali ti bilo koji stil od miliione za roland. sve ured zvuci samo je pitanje levela najvise sta kome smeta. ja kucam rumbu na korgu?? samo od fabrike. da se smijem hahahah ...
znate onu pricu roland je izlazio i na najgore razglase, dok ovi traze najskuplju opremu da bi kao to bilo to!! ?

kad vidim klince po youtube na pa50 i ostale komentaraa, vaoo, nema dalje, joj ovo ,joj ono , ne znam dal bi zaplakao ili bi poslao sve u neku obaveznu skolu za zvuk. i sta ja tako znam po ovim nickovima ko je tu ozbiljan ko nije? ko je kome ozbiljan , ko kome nije?

i da zavrsimo jednom za svagda sa ljdima koji uvek se smeju na ovo .
kazu aloo ba pa 500mb ROM-a imas u korgu, a 32 u g1000? kako ovo moze biti gore od tih tvojih bednih 30mb??

pa jbt zamisli ti ovo, imao sam jedan klavir od par MB, i odlican je , odlicno se cuje i izlazi, i sad ti uzmi presempluj jedan klavir koji ni nasta ne lici, al presempluj ga dirku po dirku slobodnooo, nemoj manje i dobices preko 100mb ,, i sad ti reci da je on i dalje bolji samo zato sto ima vise MB? ili GB??

toliko o razlici, da je uvek bolje sto vise pise brojeva u MB ili GB.
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (16.12.2014 u 01:03 sati)
branoy je offline