Videti jedan post
Star 11.12.2014, 19:42   #39
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ipak to sto kazes za fabriku takodje sam pricao, otkucaj ti na rolandu ritam, tamo nema nista osim master eq na stylu, al ostavi ga na 0, i ja sam tako koristio najbolje, i otkucaj u korgu, nebo i zemlja, g1000 produkcija za ovog sa romom par svetlosnih godina unapred!!

svi moji pokusaji kucanja u klavi ritma sa njegovom fabrikom ili sa semplovima prosli su bezveze. a toliko sam ih stotina napravio na g1000 i tamo su kako zamislim radili na razglasu, iznosilo sve.

ja sad kupujem la campaneline stylove za korga. to je meni smesno do bola kako to zvuci mrtvo, vako nako. bezveze. al eto sreca spasu me za 60centi kucanja midi nota u ritmu. pa onda sve zivo moras prepraviti, i kad prepravis u jebem ti velocity na kiku nije jak ne iznosi drum kit. pa zamisli 4 varijacije , 4 prelaza, 2 intro itd !! samo za jedan stil. dok su ti camanelini 80 posto ubijali na g1000 da nista ne diras , dok ostalih 20 po tvom ukusu promenis nesto.

ima nas ovde koji cujemo i znamo sta cujemo. sve ostalo su cuvene recenice "moze se" koje se za korga provlace od njegovog arazner nastanka sa seemplerom.
znaci li se moras jebeno patiti dati neki 101 od sebe znanjem, a imam znanje a za to pacenje nemam vremena. kad sve sto sam hteo moglo je bez tog pacenja na korgu. samo da ima sound kakav treba da ima!!

do god se niko ne buni kod korga bicemo magarci. a oni ce kupiti pare i onako ..

sto se tice i fabrike korga kakve su to svetlosne godine udaljene od g1000?? pa jbt samo kreni od piana koji na g1000 pojede korgov.

ja sam juce uzeo prelistao rom. ima oko 800 multi semplova u romu. znate koliko sam skupio da valja u jedan uer program da bi mogao za nesto iskoristiti? oko 30-40 vrh
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
branoy je offline