ssto se tice korga, meni ga mogu prodati bez i jednog sounda i ritma, samo mi ga daj praznog, neka bude isti editor. i daj mi sta hocu sto kazes zdrav ton, ili ti standard zvuk kao na svim sound kartama sto daju svaka isto. caka kazem daj taj zdrav ton sa kartice od 10eu ne treba meni vise nista. sve ostalo cu ja!!
treba se komplet balkan pobuniti kod Korga. reci im fino , ni jednog vise necete prodati na Balkanu dok ne napravite taj jebeni zvuk!!! pa kome ce onda prodat? ko kopuje ,samo mi!! par zemalja okolo.
jer ne mogu nikako shvatiti zasto to sto je najjeftinije ne daju!! jel tu caka? mene ne interesuju cak ni dugmici, ni drvo sa strane, ni jebena acc gitar RX 2, nista me bre ne interseuje osima samo tona, zvuka!!
donese mi neki mali roland G-600 da mu napravim ritmove malo pre.. jbt klavir, mekoca, slatkoca, pitkost. nema to vamo, a g600 jos stariji od g1000. ovamo ja nemam sa kojim klavirom da soliram npr pesma doktor, sve neka plastika. hall i sound g600, 1000 ubi . roland da ima sempler imao bi najzdraviji i najbolji ton definitivno.
ako pogledate sve njih, yamaha, ketron, korg, roland, svi imaju znaci 50eu da to naprave stete!! jer toliko su sound karte i ne treba vise nista!! samo tu nam zavrcu , i varaju nas. a to i jeste najbitnije
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
|