Citat:
Originalno postovano od casper
Odlično je to. Vrlo ugodna boja vokala i lijepo otpjevano.
Ako ćemo tražiti dlaku u jajetu, ja bih malo "omekšao" gitaru.Čini mi se da je mikrofon preblizu tijela (predpostavljam da tako snimaš). U mixu malo raširi panorame snimljenih gitara i pokušaj s vrlo malo efekta dobiti dodatnu prostornost.
Efekt na vokalu je baš kako treba.
Ako imaš još snimaka, postavi ih. Osvježenje je kada se na ovom "aranžerskom" forumu čuju ovakve unplugged snimke.
|
Hvala vam ljudi.
Odlicno zapazenje, mozda bih mogao malo gitaru da smeksam u miksu. Videcu, kad budem radio jos neku "acoustic" obradu neke pesme, da to i uradim. Sad mi je mrsko ponovo se bakcat' oko toga...
Na vokalu malo riverba i to je to, nikakvi efekti preterani, nisam ljubitelj toga, jer mi nekako vokal onda gubi na smislu, iako mu efekti mogu dati lepu notu, nisam razmisljao o prenaglasenju sa istima.
Inace, slabo radim kavere, vise sam fokusiran na pravljenje svoje muzike, i jedino bih mogao neku svoju pesmu da vam apdejtujem ovde. Inace, nemoj da mislite da sam pasionirani ljubitelj sentimentalnih pesama, ima pesama koje mi se svidjaju, a konkretno, nijednu svoju pesmu nemam a da je balada.
Pozdrav narode