Videti jedan post
Star 13.11.2014, 13:18   #1179
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Vex, compresovanje sam odradio odavno i bez muke, trajalo je malo duze, ali na kraju sve ok, i to jos pre godinu dana, i do danas nisam imao problema sa setom, ama nikakvih, narocito zbog copresovanja, tu stvarno nisami imao problema...Kao sto napisah, set obavezno ali obavezno cuvam pre svakog ucitavanje nekog novog tudjeg seta, i imam u kompu, bar 5,6 verzija svog seta, jer otprilike na svakih nekoliko meseci sacuvam set i prebacim ga u komp, za slavki slucaj, a opet kazem u klajvi obavezno i uvek sacuvam svoj set pre ucitavanja drugim setova....E sad da budem iskren, BACKUP nisam radio,i to mislim da nemam cak nijedan uradjen, ni u lap topu ni u klajvi...cim resim ovo, odradicu i to...A koristim pa3 61, tako da nemam HDD, vec taj USB...sad moz biti da je on poceo da zeza...kako ga proveriti?
Dodato:
p.s. ram sam proveravao vec dva puta juce, i ocistio modul, prebrisao plocicu rama, vratio nazad na mesto kako treba i idalje je isto...tako da mislim da nije do njega
Dodato:
Jedino tu moze biti, da je eto set sacuvan defektno, da je u toku cuvanja "progutao" neke semplove i cao...ali zasto? to se ranije nije desavalo...i zasto sad ne mogu iz ranijih svojih setova se semplova da ucitam? konfuzno..

Promijenjeno od Milan$ (13.11.2014 u 13:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Milan$ je offline   Reply With Quote