Videti jedan post
Star 22.10.2014, 12:53   #13
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Sužava mi se izbor i sve mi se čini da će to biti emx5014c,ali bih voleo kad bi neko ko baš ima taj model da kaže par reči,ipak nisam još načisto!!!!
Dodato:
Opšta konfuzija i neodlučnost!!!!!
Sad razgovarao sa jednim drugarom,ima odličnu opremu,dobar muzičar,dobar poznavalac....odvraća me od Yamahe 5014 i sugerira A&H PA12cp.
Ja ne budi lenj,pozovem(sa naše reklame)Artist pro u NS,oni mi rekoše da nemaju na zalihama ali da se može poručiti.Ja ga upitam za razliku izmedju PA12-CP i PA12, on mi reče da je razulika samo u tome "što taj cp može da se koristi kao odvojeni slejv za neku drugu kolzolu..." i da kosta do 300e više u odnosu na ovaj,a da ovaj PA12 kosta oko 600e!!!????po meni vrlo povoljno,i ja mu kažem da se pobliže raspita oko vremena isporuke....
Ali sad gledam slike i taj CP mu znači konstatna snaga i na 4 i na 8 oma i ima prkidač otpolzadi,dok za ovog običnog PA12 nemam takve podatke niti ima prikidač na poledjini za 4 i 8 oma.Sad više ne znam ni gde sam ni sta ću pa vas mollim da se i vi koji ste dokoni malo angažujete pa dfa zajednički utvrdimo razliku izmedju A&H PA12 i A&HPA12-CP.
Sve sto pise na forumu je ne dorečeno,nejasno i nedovoljno.
Pomagajte!!!
Dodato:
Da li je moguće da je suštinska razlika u tome sto je jedan mix sa snagom a drugi "suv"mix?
Dodato:
Ako je tako,onda u tom Artist-pro radi totalni nepoznavalac "materije"

Promijenjeno od VUNIMRAV (22.10.2014 u 18:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote