Videti jedan post
Star 16.10.2014, 22:39   #10
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

JBL srx 715 ima puno bolji i linearniji zvuk od Dynacord Dlite tu nema diskusije .Imao sam obe i vrlo dobro znam o cemu pricam.Sto se tice snage i SPLa to je glupo uopste komentarisati.

Ali ako covek nema para za ozbiljan snagas ,Dlite je u prednosti,jer ce on dobro da radi i sa pojacalom od 500w pa cak i sa powermixetom,a JBL sa tom snagom nece ni da prosvira .Dok ako mu priustis snagas kakav zahtevaju zaboravices Dlite za secundu,ali to je skupa zajebancija,koju retko ko moze ovde sebi da priusti.
Idealno pojacalo za srx 715 je Crown i tech 6000 a on nije ni malo jeftin ,mislim da je oko 4000ev nov ,a polovnih kod nas koliko ja znam nema.Druga jeftinija resenja su Lab gruppen FP 6400 , PKN XE6000 , Crown i tech 4000...
Dodato:
Sa druge strane SRX 715 poteran odgovarajucim snagasima je ubedljivo najprakticniji i najglasniji zvucnik u klasi.Nema lakse drvene kutije 15+HF ( 22kg) a da pritom ima taj zvuk i snagu od 1600w po kutiji.Takodje ima duotilt opciju sa dve rupe za stalak ,moze da stoji na stalak i pravo i blago zakoseno.
Kombinacija SRX 715 + srx 718 i crown i tech 6000 je najprakticnija kombinacija na trzistu to ce svako ko je koristio sistem bar jednom posvedociti.Ne trebaju nikakve spoljne skretnice ,limiteri ,ekvilajzeri ,sve imate u ITECHu !
Sistem 6000w koji se sastoji od jednog pojacala od 12kg ,dva satelita od po 1600w i tezine po 22kg i dva basa iste snage od po 35kg...

Promijenjeno od neshatomic (16.10.2014 u 22:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
neshatomic je offline   Reply With Quote