Tema: Korg PA 600
Videti jedan post
Star 09.10.2014, 18:46   #3
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Evo da se javim posle kvara na Pa600 i iznesem utiske o klavijaturi. Danas sam stigao iz Bgd. Preživeo sam i Slaviju i one ulice i uličice oko hrama Svetog Save pa sve do auto puta preko Batajnice.... Ovog puta nije bilo strašno koliko je bilo opasno. Šala naravno.. Ali nadjoh ja parking tu u nekoj jednosmernoj... Ovlaščeni serviser za Mitros, Sky, i mnoge druge velike kuće, čak nema ni reklamu sa spoljne strane. Ništa. Morao da zovem dok mi dečko nije objasnio da je to pored Dunav osiguranja odmah vrata sa desne strane, od kovanog gvožđa. Rekao bi čovek da je to ulaz u stambenu zgradu... Dakle nikakve reklame. U samoj toj zgradi je caffe i servis je u podrumu. Čak na vratima servisa ne piše ime ,,Leo Electronics, već samo ,,servis". Morao sam tu odmah da ih iskritikujem, . reko ... ljudi bre, pa šta se krijete, jel vas neko juri, proganja, šta je ovo. Krenula je priča da ostavim klavijaturu ali sam ih zamolio ( devojka koja radi tamo) da to odmah poprave i da sam se dan ranije čuo sa majstorom i da je obećao da će odmah popraviti... On nije bio u servisu ali je u toku naše priče ušao u servis i rekao da sačekam gore u kaffeu , popijem piće dok on završi drugu klavijaturu i da će moju popraviti. Sve je trajalo sat vremena.

Taj džojstik famozni je ISTI na Pa300,Pa600,Pa900, Pa3x, Pa3xLE... Isti! Da ne poveruje čovek. Kaže dešava se ali da više nikada neću imati problema sa njim. Doduše sada kada povučem J na dole, kao da pri dnu se cuje zvuk tastera... To je kako on kaže pravilno jer u tom položaju ima mogućnost da da instrumentu odredjenu modulaciju i isto tako na dole se i gasi... Ajd da poverujem. J je nov. Pa verujem da će se taj zvuk i osećaj pod prstima izgubiti. Uglavnom imali su PUNO reklamacija ja J i da ih se namenjao pa bar jedan u nedelji dan, bilo da je Pa300 ili Pa3x.. Inače u servisu rasklopljenih G6,... do ne znam ni ja čega sve... dynacorda , ma svačega ima...

Garancija generalno je odlična stvar i ne kupujem u buduće bez garancije. Da sam kojim slučajem i čekao na popravku dve tri nedelje, da nisu imali taj r deo kod sebe ne bi bio problem. Ljudi stvarno ozbiljno rade svoj posao. Svaka im čast. Primetio sam da izuzetno paze na instrumente tokom popravke što se tiče fizičkih oštećenja, ogrebotina i slično. Baš baš baš su super.

Na kraju sam platio devojci ( gospodji ) u caffeu , da im odnese dole turu pića u znak zahvalnosti. S obzirom da su dve kole i expreso 340 dinara, naravno i nju sam častio jer je na kraju krajeva izuzetno ljubazna i uslužna. Generalno svaka čast. I UMALO da zaboravim... Hvala Beogradjanima što mi nisu svirali i psovali užu i širu familiju dok sam u grčevima vozio kroz Beograd onako izbezumljen.... ( navigacija je odradila 100 od 100).... Osim starim putem kojim me je vraćala prema pumpi Zmaj , koji je zatvoren prema Novom Sadu pa sam morao preko Batajnice..... Al dobro sad....

Promijenjeno od rolandx (09.10.2014 u 18:50 sati)
rolandx je offline   Reply With Quote