Takve stvari meni se desavaju veoma cesto iako ne sviram po planinama,prosle subote sam svirao u jednom malom kaficu tako da svi su se okupili oko klavijature i nazdravljali nad nje,hiljadu puta sam im rekao da paze ali dzaba sve jer to su pijani kreteni koi nemaju mozak,sto se tice fajronta neko je spomenuo u to vreme napraviti,pa to ti je kao da si se bacio lavu u zagrljalju covece,ja sam pokusao da se izvucem ali bezuspesno jer oni su 50 duse a ja jedan ,sta cu ,nisam nindza

,nasrnuli na mene ,rekao sam sebi moram izdrzati i tako do 5 ujutru..ali opet kazem to se cesto desava i juce mi je bila slicna situacija 18 rodjendan, pijani klinci i devojke u jednu minutu narucuju 30 pesama i klate se oko mene i klavijature sa flasama i casama i mi to sve treba da trpimo,jeda trazi acu lukasa nesto veselije drugi trazi baladu treci kaze aj zek zek a nemaju strpljenlja nego samo kad ce moja kad ce moja,prije nekoliko godina jedva sam cekao da me pozove neko da sviram i pevam i da odem da odradim posao a sad noge mi se vracaju nazad kad treba da odem