Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
|
Uradi factory reset. Odnesi u prodavnicu i kazi da do sada nisi ucitao nijedan set ! On neka dokaze da jesi. Tako virus otpada kao izgovor. A onda trazi NOVU klavijaturu ,... Njegovo je da KLAVIJATURU ZAMENI ako nije proslo 7 dana. Ako jeste, da je prosledi na servis ( tu ces se nacekati al ajd...) Nije na njemu da postavlja dijagnozu. Njegovo je da napise ono sto mu ti kazes a to je kako se kvar ili nedostatak manifestuje.
ALI :::: Preporučio bih ti da mu tutneš 30 evra i da ti odma da drugu.... veruj mi, tako je lakše. Ne opravdavam mito i korupciju , ali ako se problem ponavlja s vremena na vreme, moguće je da će u servisu napisati, zamenjena memorija, uradjeno to to to to i to , i vratiti ti klavijaturu ne popravljenu jer ces u trenutku ukljucivanja videti da je OK, i sve tako u krug dok ne izadje garancija....
Mada mislim da je problem u USB. Nekada usb sam po sebi nije uredu: Telo koje ulazi u USB port, jednostano na USB-u udje u plastiku 2-3 mm tako da ne ostvaruje kontakt. Telo USB-a u kome su kontakti je izdeformisano u delu kontakata.. sve sam to imao.... I jednostavno me je zafrkavala memorija na USB-u, ( transcend) jednom ga komp vidi, drugi put ne... Kako mu dodje, dok nije crkao. Crkavale su mi i micro SD na fotoaparatu, telefonu. Tako da ipak sumljam na USB.... Ali imas gore savet....