Tema: Korg Pa3X Le
Videti jedan post
Star 10.09.2014, 16:14   #8
korg18
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
korg18 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard korg18

Nista posebno,samo konkurencija samo nek se proizvodi pa3 slovo al sta ce biti slabo,zvuk mastan ne,nit moze opepeliti staroj pa3x,nista posebno,mozemo svi pametovati vako nako lijepo ali to je preseravanje,iskreno receno,nekima samo daje uzeti sto novji aranzer ali dali ce on raditi pouzdano i kvalitetno sumnjam,nista posle pa2x,a i svrstao bih pa3x u ovo a ostalo sve smatram Made in china a naljepnicu lijepe made in italy ahhahaahah sto sam i sam vidio sta se radi tamo a sto mnogi i ne znaju dobiju sav materijal sve samo sklapaju nista ne proizvode tako da djaba samo se nagadjamo.............. dugo radim korgove masine i njih najvise je u kvaru,ali ne moze jos ni jedna opepeliti yamahi tyros 3,4,5 djaba se samo firme pate ni pa3x nisu savladali da bude ravna yamahi tyros 4 kamoli sta drugo sto je i ispitano vec eto pozdrav za ostale drugare, ovo je moj misljenje nakon dugo godina i proba i rada korg i pravljenja i svega i mnogo sam ih promijenio ali nemam dalje sta pricati ..............
Dodato:
i da nadoveze ljudi moji davamo pare na neke skupe instrumente a ljudi rade na instrumentima stari 20 godina i jos uvijek zvuce bolje nego mi sa novim spravama,a sve kukamo kriza a svi uzimaju de novo auto de nove aranzere ahahhaahhaha ........................

Promijenjeno od korg18 (10.09.2014 u 16:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
korg18 je offline   Reply With Quote