Pozdrav svima...Drago mi je sto se potegla tema u vezi JUZI-ja...Evo i ja da se prikljucim...Smatram da je sve receno u vezi mogucnosti a i mana ove spravice i tu ne bih da dodajem nista jer je sve u principu receno vec bih samo hteo da podsetim moje drage kolege da moramo prvo da shvatimo da su to Bugari pravili za svoje potrebe znaci drugi repertoar,pogled na sviranje,organizaciju sprave,totalno drugaciji zahtevi i prohtevi i na kraju krajeva pravljeno je da za te pare imas puuuuuno GB...Ne kazem da nikome drugom ne odgovara,sem njih...Naravno ko se nadje u njemu SUPER!!!Ja sam dugmetarac i citav zivot se machujem sa midi kablovima,kanalima,majstorima preradama,probijenim rokovima itd,itd i zato sam odustao da ga kupim.Do pre 2 godine sam imao TR-a i to je za te pare o.k. sprava ali ne zaboravimo da su cene POLOVNOG TR-a i NOVOG JUZI-ja tu negde...E sada ako neko ima neku kljavu gde ima klavire,hammond-e itd. a nije sempler a NECE da vuce 2 klavijature,kao sto je kolega "G800" onda je ovo dobro resenje...Znaci svako za SEBE mora da izvaze sta je za njega najbolje...
Ja licno bih voleo da neko od nasih ljudi sa ovih prostora napravi novu spravu ili da doradi ovaj spomenuti JUZI kako bi apsolutno odgovarao nasoj svirci kako vise ne bi bili robovi brendova.
Pozdrav svima i svako dobro.