Citat:
Originalno postovano od al bundy
pozdrav drugar.....
e ovako...ja sam imo isti problema sa tim pa nevrejdi da nekog pitas posto to sve zavisi skim radis sta sviras koja mix i tako...
nego sa pjevacom da sjednete i probate koji efekat najbolje pase...jer kad sam ja radio,zavisi kako koji pjevac dodje,on efekte i kanale sebi na mixeti namjesta ali nikad niko neuzme iste...5.55 ili5.58 ili 2.68 sve zavisi kako je kop ustiman..
|
Druze ja sa tim nemam problema,koristim powermate2 i efekti su mi uvek 17-57,klavijaturu odvajam na 4 kabla tako da efekte za desnu ruku i acc pratnje vucem sa klavijature a bubanj i bas odvajam na dva kanala!Bas noga i bas gitara na jedan a ostatak bubnja na drug kanala!Uvek na bubnju dam mali hall-a pa nije birtno dali je 17 ili 55 lepo to zvuci dok na nogu i bas gitaru ne dajem nista i ja sam uvek za tu opciju 4 kabla i sve je kako si ti namestio i ipak treba dati pevacima tu malo lufta,neka peva kako mu je lakse jer lako je udarati po dirkama ipak od njihovog grla mnogo toga zavisi!Ja sam sviram i pevam ali kad radim tako sa nekom zvezdom uvek mu dam lufta neka on bira efekte na kojima se njemu peva samo nemoj da mi dira kanale na kojima mi je klavijatura!Moj savet svima koji imaju klavijature sa 4 izlaza iskoristite ih,nisu tu bezveze busili rupe naravno uz lepo izmiksane ritmove