Zato sto sam dobio 3 godine garancije za 1000e, i kad prodju te 3 god, prodacu ovaj 50e ispod cene za kes i opet kupujem isti nov. Pa1x ne bi menjao ali je pretezak, pa2x mi je glomazan, a za trojku vec da ti posteno kazem nemam para, imam precih obaveza dobio sam sincica pre 18 meseci, i sad mi je trenutno instrument na drugom mestu :-)
a pa600 je taman kako mi odgovara, i uklapa mi se u budzet, pri tom brzi 20x od pa800 kad ucitavas nov set, jedino su mu dirke katastrofa.... ali s obzirom na odnos cena/kvalitet, sto bi rekli ameri best buy ;-)
Ja sam u principu zadovoljan, jer do pre par godina za te pare nije imao ni pa80 da se nadje dobar.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
Promijenjeno od nikadvisekorg (15.08.2014 u 13:58 sati)
|