Videti jedan post
Star 13.08.2014, 16:13   #2752
Ziss
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Vojvodina
Downloads: 84
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Yamaha DX7, Roland E-96, Korg Pa800
Ziss befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Dell Pokaži Post
Evo i ja da se pohvalim da sam nakon 6 godina koliko ukupno sviram harmoniku napokon uz caletovu pomoc pazario svoj prvi pravi instrument sto se tice harmonike. Uzeo sam Bugari Armando Banger Exclusive iz 70-ih godina, nije izvedba sa sordinom. Svi me pitaju kako nisi uzeo neku Guerrini ili Dallape? Jednostavno probao sam ih u zadnjih pola godine mali milijun i ni jedna mi nije "legla". Ili je imala preostar ili premutan ton ili su dirke bile meni neodgovarajuce ili je bila teska kao ormar.
U ovoj sam harmonici nasao sve sto mi odgovara, sladak ton, kompaktnost, tezina i odlicna geometrija tako da odlicno lezi dok se svira i sto je najbitnije od svega savrseno dihtovanje i napokon nakon svih ovih godina cistocu i glasnocu. Malo sam bio skeptican jer sam citao da je gluha na razglas, ali probao sam je veceras sa svojim full bandom na probi i odusevio sam se. Sretan sam, samo neka tako ostane
Čestitam za izabranu harmoniku. Guerrini i Dallape kod nas su kao nemački automobili, tj. praktičan sam i zato vozim Golfa i Pasata... E, a kad već neko ima Bugari, to je kao kad bi vozio Volvo.
Ziss je offline   Reply With Quote