Videti jedan post
Star 11.08.2014, 03:42   #9
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo i ja da se pohvalim da sam nakon 6 godina koliko ukupno sviram harmoniku napokon uz caletovu pomoc pazario svoj prvi pravi instrument sto se tice harmonike. Uzeo sam Bugari Armando Banger Exclusive iz 70-ih godina, nije izvedba sa sordinom. Svi me pitaju kako nisi uzeo neku Guerrini ili Dallape? Jednostavno probao sam ih u zadnjih pola godine mali milijun i ni jedna mi nije "legla". Ili je imala preostar ili premutan ton ili su dirke bile meni neodgovarajuce ili je bila teska kao ormar.
U ovoj sam harmonici nasao sve sto mi odgovara, sladak ton, kompaktnost, tezina i odlicna geometrija tako da odlicno lezi dok se svira i sto je najbitnije od svega savrseno dihtovanje i napokon nakon svih ovih godina cistocu i glasnocu. Malo sam bio skeptican jer sam citao da je gluha na razglas, ali probao sam je veceras sa svojim full bandom na probi i odusevio sam se. Sretan sam, samo neka tako ostane

Dell je offline   Reply With Quote