Videti jedan post
Star 22.02.2008, 02:10   #8
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Solidan ritam, ne po pesmi nego onako generalan u kome je 4 varjiacija i samo 2 fillin
uzima mi ponekad dobar dan, ako ne citav bar 6/7 sata, to samo da ga napravim od 0.
Mixanje je druga prica, to ide nedeljama, malo vamo malo tamo i uvek nesto izadje.
Ako je po pesmi onda je druga prica, moze i 2 dana, jer kao prvo moras napraviti taj MIDI
ako ga nemas. Znam vama zvuci cudno posto vecina samo nadjete MIDI i presecete i gotovo
al sednite pa napravite taj MIDI od 0 pitacu vas onda.
Solidna boja koju bi programirao na neki workstation kao EXTREME/MOTIF ES/XS moze
uzeti i dobra 2/3 sata a takodje onda nedeljama doterivanje, to je vise kad se radi o nekoj
LEAD sintisajzerskoj boji. Akusticne boje (SAX, CLARINET, TRUBA i ostalo) uzimaju manje
vremena iz razloga zato sto se koristi vec postojeci sample i nema puno posla, jedan
SAX zna se daje SAX, ne mozes ga praviti harmonika nego onako ga samo malo doteras.
Mnogo ljudi misle da je to lako al nekoliko kolega su ovdje imali sansu da sednu pored
mene na nekoliko sata ili direktno preko neta na kameru da prate RODJENJE jednog
ritma ili boju od 0, pa pitajte njih.
BasariStudios je offline   Reply With Quote