Pozdrav i tebi romario, gdje si, ne viđam te na forumu, sigurno se pare vrte pa nemaš vremena za nas smrtnike

šala mala, budi nam dobro.
Hmmm, meni tu nešto nije jasno (vraćam se na temu). Ajdmo definirat terminologiju. Pack je više Customa stavljeno u grupu, u YEM-u se on prikazuje kao My Pack, na mojoj slici je jedan označen u kojem se nalaze kitovi bubnja. Custom je jedan cjelokupan sound, recimo jedan kit bubnja. Element je dio Customa.
Element > Custom > Pack
Ako se Tyros 5 ne može "puniti", tj. ako se Packovi ne mogu "dodavati", kako se onda upisuju oni koji su kupljeni kod Yamahasofta?
Custom se može editirati unutar YEM-a, izrađivajući neki vlastiti novi ili editirajući neki stari. Svaki put te traži novi naziv, to bi bilo logično jer si radio izmjene na njemu. Međutim, ne bi mogao mijenjati ime Packa jer bi narušio njegovu strukturu. Kada bi mogao izmjeniti ime Packa svi Customi u njemu bi izgubili "putanju" prema svojim elementima i ne bi "radili".
E sad, ovo što kažeš me malo zbunjuje.
Citat:
mora se pristupiti lodiranju svih paketa ponovo I brisanju svega onoga sto je u klavijaturi.
|
Misliš na loadanje iz Ty5 u YEM? I tada se briše sadržaj u Ty5? Ne znam, nije mi to logično i ako je tako onda nešto ne valja.
No dobro, pričekat ćemo još nekoga tko ima Ty5 na stolu pa da čujemo i druga iskustva. Ja ne mogu biti relvantan jer Ty5 još nisam kupio ... a i ne zna se kad ću