Nadam se da nisi stavio psr8000 u Ebay.Taj model ti je izašao negdje oko 1995-96 a cijena mu je bila oko 5000DM.U konkurenciji je bio sa Rolandom G-1000,Technics Kn 5000,Korg ix3.Neki dobri muzičari bi još u današnje vrijeme mogli snjim odraditi dobru svirku.Naravno da se nemože uspoređivati sa novijim instrumentima.Ovo sam napisao da vidiš kakav instrument imaš i da se sa njime može super svirati.Da sam ja tako nešto imao u ono vrijeme kao početnik Uf...Ja sam u svoje vrijeme kad sam ga imao pravio svoje boje sam.Uzmeš neke Harmonike,Flaute,Organ,Synthesizerske,stisneš tipku VOICE CREATOR i experimentiraš memoriraš ih u CUSTOM VOICE i to je to.Biti ćeš iznenađen kakve ćeš rezultate dobiti.Tako isto možeš i sam svoje Ritmove napraviti pod STYLE CREATOR zato moraš imati naravno i malo sluha.Ali o tome imaš po Forumima puno toga.Isto tako i Ritmova imaš koliko ti srce hoće.Naravno da moraš malo vremena provesti sa Klavijaturom da vidiš šta može.Vi svi početnici bi htjeli da samo ubacite USB Stick i piči.Naravno da se i to danas može hvala Bogu u takom vremenu živimo.Uglavnom želim ti puno zadovoljstva sa instrumentom i uspjeha ako budeš trebao još informacija samo javi i pomoću rado.
|