Videti jedan post
Star 05.06.2014, 18:35   #45
Privatnik
Banovan!

Registrovan/a dana: 21.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Privatnik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pozdrav ekipi!

Nije me dugo bilo jer, svira se i zarađuje. Uzgred rečeno, "mali" BK već se otplatio nekoliko puta! Žive svirke mogu se odlično odraditi ali je potrebna priprema i dobro upoznati instrument, kao uostalom i svaki drugi.

Sada nakon live-sviranja mogu reći da sve pohvale o klavijaturi i dalje ostaju! Soundovi bogati, ništa prenakićeno, nema "mrljavih" soundova i sve izlazi čisto na razglas. Zadnji update donio je točno one stvari koje su uistinu falile. Bili bi sretniji sa još nekim dodacima u sotveru ali možda izbace još koji sitniji update. Do tada, pohvale Rolandu i ovoj ovdje ekipi koja je imala utjecaj da se softver poboljša, doradi i prilagodi!

Imam pitanja:

Da li je moguće zaključati OTS kao što se zaključa ritam ili 'boja'? Jel možda može u Global settings? Ako nema te mogučnosti, to bi (mi) bilo vrlo, vrlo korisna stvar. Ajd Roland, molimo vas, složite nam 'OTS Lock' na neku tipku.

Lower "Hold"...E, tu mi nešto nije jasno.
Ako spremim (Save) svoj performance u kojemu je uključen Lower i u "Split" funkciji u Global-u je postavljen na "Hold On", Zašto Lower sound ne ostaje uključen ako se uključi neki od OTS-a iako je su i OTS spremljeni u toj performance? Isključivanjem OTS-a (onda kada blinkaju sve 4 tipke), Lower se ponovo pojavi sa uključenom "Hold" funkcijom, odnosno, uključivanjem jednog od ta 4, Lower se isključi.

Kopiranje (odnosno "Cut") performance iz liste u listu?
Moj je sistem da uključim drugu listu i tamo u nju spremim (Write) istu performance a u onoj prijašnjoj pobrišem da ne bi bilo duplikata. Ima negdje "Cut/Copy-Paste" performance?

Oni koji poznaju klavijaturu i softver, znati će o čemu pričam. Bio bih zahvalan na pomoći.

Pozdrav svima!

Promijenjeno od Privatnik (05.06.2014 u 18:37 sati)
Privatnik je offline   Reply With Quote