Videti jedan post
Star 06.05.2014, 01:09   #59
The.ONE
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 31.03.2014
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg 01/Wfd, Korg X5D, Roland D-110, Digitech Vocalist II, One man band 11, Behringer XR-18
The.ONE ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kolega, bez brige, ja uvijek prihvaćam drugo mišljenje jer svatko ima pravo na to. Međutim, nisi me shvatio. Poanta nije u tome da ja ne želim ići naprijed. Itekako želim, ali mi financije ne dozvoljavaju, kao što sam i naveo u prijašnjem postu. Dakle, ono što sam napisao, odnosi se prije svega na sve one kolege koji su u istoj/sličnoj financijskoj situaciji kao i ja i uz najbolju volju i želju ne mogu si priuštiti aranžer ili PC s hrpu VSTi instrumenata (jer, na kraju krajeva, osim samog PC-a, treba platiti i VST instrumente, osim ako su besplatni). A što se tiče razmišljanja o svirci na ovaj ili onaj način, vjerujem da ćeš se složiti da svaki kolega muzičar ima pravo na svoj način razmišljanja o tome sve dotle dok su prije svega njegovim radom zadovoljni svi oni koji dotičnog kolegu dolaze poslušati tamo gdje svira, zatim šef koji će ga platiti, i na kraju ako je on sam zadovoljan zaradom. Nisam nigdje rekao da je koristiti VST bezveze, dakle, još jednom, moj prethodni post je bio namijenjen onima koji, kao i ja, ne mogu izdvojiti nekoliko tisuća ili desetaka tisuća bilo koje valute za aranžer ili monstrum od PC-a za sviranje, a znaju svirati i to im je moguć izvor prihoda.
The.ONE je offline   Reply With Quote