Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 30.04.2014, 20:51   #1641
korgpa600
Drugar foruma

korgpa600's Avatar

Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 8
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Ketron sd5,korgpa600,hohner atlantic4,sx300,sb122,proel m1000
korgpa600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

[quote=yamahapassion;269198]Jeste, set sam uglavnom stelovao na njegovim zvucnicima posto nemam svoje ozvucenje, verovatno se zato i culo tako kako se culo... ipak, opet ne mogu se cudom nacuditi kako je sve jadno izlazilo, jedini materijal koji se cuo kako Bog zapoveda su bili JuVe ritmovi i boje u tercama, za to nemam nikakve zamerke, ovo sve drugo debela nula. doslo mi da celu tezgu odradim sa juve ritmovima. mozda bi mi bilo pametnije da sam tako i uradio [/
Ovisi i o tome sto se svira,tj.svatko ima drugacije uho za zvuk.Ja sam korga uspio malo smekšati sa tvornickim setovima bubnja i tvornickim basom.Ovo mi drugo sve previse lupa,a suplje.Ne sviram iskljucivo narodnjak,i ne sviram glasno uglavnom,sto je pogubno za te setove sto kolega spominje,tako da sam zavrsio na la ********* ritmovima koji mi zvuce ok,za moj ukus,uz dorade naravno.Nema suvisnih udaraca i cici boca,to mi je bitno.Dynamics ritmove ne mogu ukrotiti za moj ukus,lupa li ga i lupa,hahahaa..Znaci i ovi narodni ritmovi poput begina ili 7/8 su jednostavno prenatrpani,a kad odvadim ne ostane nista.Potrebno je u 3 ili 4 varijacije da se ima konkretan ritam,prvi obruc,drugi obruc dobos,i treci puni,sa konkretnim ne izmuljanim basom,i bez viska udaraca.Smisleni fillovi se podrazumjevaju.Stalno sam u principu nezadovoljan,mozda zato sto imam i ketrona s kojim mogu raditi tiše a močnije,konkretnije.Pokusavam korga tako dresirati posto mi trebaju semplovi kojih nemam na ketronu(sd5).
korgpa600 je offline   Reply With Quote