Videti jedan post
Star 07.04.2014, 13:41   #32
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Postavio sam sliku za K3 seriju. Pogledacu kod K2 kako stoji stvar sa tim, a to bi rijesilo te tvoje "clickove".

@beronjan

Nije se ni odnosilo na tebe to sa portamentom, a uopste nije sramota ne znati, sramota je ne znati a ne pitati, a uz to glumiti "sveznajuceg". To je pravi porok, a takvih ima pozamasan broj pa cak i na ovom forumu i oni su bez izuzetka veoma stetni za okolinu.

Kuzweil je veoma, veoma kompleksna masina, sa jos kompleksnijom i komplikovanijom sintezom, koja je zaista jedinstvena i uopste nije cudo ne znati pojedine detalje iz tog mora informacija u Kurzweil instrumentima.

Portamento kod Kurzweila, nije bas najsrecnije rijesen bas radi smetnji koje se pojavljuju pri upotrebi portamenta kod multisampled sounda. Medjutim, pomenuo sam da on nije jedini koji sa tim ima problema, skoro svi hardware Workstationi imaju slicnu muku (manje ili vise), a ona dolazi od nedovoljno sposobnih procesora koji se nalaze u tim instrumentima i nisu u stanju da bez greske odsviraju glisando izmedju dva tona koja pripadju raztlicitim zonama. Za ovo je zaista potreban prilicno mocan procesor.

Promijenjeno od tranzit (07.04.2014 u 13:43 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote