Videti jedan post
Star 06.04.2014, 00:58   #16
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Mnogi se potpisuju, ali svi lazu. Postoji nepobitan javni dokaz o tome ko je vlasnik autorskih prava na te terce i to od 1999. godine, koje sam tada, a i kasnije, distribuirao po cijeni od 120 eura za jedan Terca Pack, a da li ces ti ili neko drugi vjerovati, to je najmanje vazno. Vazno je da od mene niko nece moci dobiti pomoc u vezi sa tim, ko nije te terce legalno od mene, odnosno firme nabavio, a taj neka se obrati onima koji se "potpisuju" pa neka mu oni pomognu. Siguran sam da od njih pomoci nece biti jer isti, blage veze nemaju sta su te terce uopste.

Tvoj problem sa kompresorom ima za uzrok neoptimirane terce za tvoj instrument. U proslom postu sam ti to naglasio. Moze da se rijesi ali iskljucivo optimiziranjem cijelog paketa terci za tvoj Tyros koji ima nesto izmjenjen Sys Ex sustav u odnosu na ranije PSR modele aranzera, a kod pojedinih modela Tyrosa su cak i tonaliteti totalno neodgovarajuci onima koji stoje u nazivima pojedinih terci. Ovo opet, radi izmjena koje je Yamaha napravila u novijim modelima aranzera. Najpogodniji Yamahini aranzeri za upotrebu terci su bili PSR1500 i PSR3000, kod kojih je bilo moguce mijenjati tonalitete i citave harmonske konfiguracije "on fly" iz Song Menua, bez potrebe prekidanja reprodukcije Stylea. Ovo nije bilo moguce kod PSR9000 i 9000Pro, kao ni kod ranijih modela.

Promijenjeno od tranzit (06.04.2014 u 01:00 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote