Videti jedan post
Star 01.04.2014, 00:32   #58
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Da, Gagane, tebi bi odgovarao Y Trans Audio jer je definisan kao Sound Engine (izmedju ostalog je tu i sampler) za Yamahine PSR i Tyros aranzere. Kompletnu komandu preuzima tvoj PSR1500 a sounde svira Sample Content od oko 100GB sampling materijala (24Bit/44.1kHz) Y Trans Audije.

@nikola1974
Kako sam vec napisao, ne mislim ni pocinjati distribuciju na veliko za Balkan, bez adekvatnog prezentacionog materijala, a neces vjerovati, postoji nekoliko kolega sa balkanskog podrucja koji su uprkos tome sto nisu vidjeli prezentaciju, ipak narucili ovaj instrument i... veoma su zadovoljni. Usotalom, drugo i nisam ocekivao s obzirom na sve sto stoji iza ovog instrumenta. Za ljude koji bi obavezno da pogledaju i cuju detaljnije, o cemu se tu zapravo radi, bice postavljena opsirnija prezentacija i svi vuci siti i sve ovce na broju. Nisam ni imao namjeru, u pocetnoj fazi rada na Trans Audio sistemima, da oni budu distribuiranu na Balkanu, radi vrlo hirovitih i nesredjenih carinskih i poreznih propisa i zakona ali cu ipak izaci u susret muzicarima tog podneblja, mada zaista vrlo nerado, znajuci za sve administrativne poteskoce koje me cekaju. Mozda ti je sada malo jasnije zbog cega nismo do sada radili na prezentaciji za Balkan. Mislim da ne bismo trebali uporedo u dvije teme da diskutujemo o istoj stvari, a smatram da je sada i jedna mnogo jer jos nije vrijeme za diskusiju o Trans Audio sistemima i njihovim varijacijama, odnosno modelima. Naravno, ko ima zelju da dobije ovaj sistem i bez da je vidio prezentaciju stojim na usluzi onoliko koliko mi dozvoljava proizvodni potencijal jer su nam resursi vec prebukirani narudzbama iz zapadne Evrope gdje je Trans Audio prisutan duze vrijeme. Zato, o tom, po tom !!!!!

Promijenjeno od tranzit (01.04.2014 u 00:37 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote