Hahahaha... pa ti si bas "nevjerni Toma"... Potpuno mi je jasno tvoje pitanje, a i s kojim razlogom bas to pitas !!!!! Zar zaista mislis da bih sebi dozvolio takve neistine i obmane o Trans Audio sistemu ? Ako sam napisao vec nebrojeno puta ovdje na forumu, da se radi o uzasno mocnom audio sistemu, za koji nema nepoznanica kada je audio u pitanju i da on ima i aranzer tek kao nuz-produkt ali takav aranzer koji je po onome sto moze i nudi, daleko iznad hardware konkurencije, treba i da mi povjerujes. Znam da ti je to malo poteze, vjerovatno poslije sopstvenih neuspjelih pokusaja da napravis nesto slicno ali kod Trans Audie je zaista tako, to jest, moguce je mijenjati i ritmove i midi fileove i audio fileove, a da se ne nacini nijedna milisekunda prekida ili pauze, pa ako bas treba i sve u istom tempu jer postoji cak i Lock Tempo funkcija. Ne mora niko od korisnika, snimicu ti ja to sve i to bas tako, da nece postojati nikakvo dvoumljenje vise. Prostudiraj malo slike glavnih Displaya Trans Audio Maxime, koje sam postavio u jednoj drugoj temi. Mislim da ce ti puno toga biti jasnije.
Promijenjeno od tranzit (31.03.2014 u 23:34 sati)
|