ne mogu ja stilove te trpati , ko ce prepravljati CC, pa boje, na neka traznspoze gore neka dola, neka ne pase velocity za moju boju , bolje mi je ovako, radim polako, ispocetka, sve odsviram i odkucam u cubase, popisem CC, i dosta. ma zvuci ovaj emu samo da nateram da efekat pokrenem po kanalima , koliko upisem u CC, ovako nigde nema efekta, nego snimio s efektom drum presemplovai i to.
malo me zajebaje to sto moram svirati 4 tona mesto 3.
pa npr odsviram hor. i kad ubacim u stil, prekine ga cim ja promenim akord. ne ide stalno ne drzi ga kako sto sam ga nacrtao po takt full bez prekida
pa onda odsviram perkusije, i kad ubacim u stil ne cuje se na nekim varijcijama pola udaraljki sto sviraju, iako su vidim tu u stile makeru, al ne cuju se.
pa kad hvatam akord, kao da sece, prekida na prvu udaraljke u perc,
sta sam jos uocio.. hmm..
ali sto se tice sta upises u CC i omb11 povlaci odma iz EmuX3, nema seckanja, odma ide boja, sto je odlicno, kao prava ram memori i sve je tu
skontao sam i ono zasto krci kad snimam skrin rekorder, ! podigao da vidim koliko procesor vuce taskbar od win 7, i jbt nemoze 50 posto intel quada da opterecuje dok stoji samo omb i sempler. odem ja da vidim sta vuce to,, kad neki mali fajl u roamingu se dizao, i odma nabije 50 posto procesora i vise, i izbrisem ga i sad radi na 10 15 posto komp, i vise al nema nista da trza vise. sto posto neki virus bio, iako ima nod, sad je u kanti izbrisan
Dodato:
i zao mi sto sam presemplovao mono korg pa2x, jbg nije mu radio izlaz R, samo mono, al sve cu ja to stici polako
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
Promijenjeno od branoy (29.03.2014 u 18:35 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|