Zaista nemam volje da se natezem s tobom oko stvari koje su toliko logicne i toliko jednostavne, a toliko bitne i razumljive same po sebi, da se o njima nema sta diskutovati. To kako vidim, ne vazi za tebe. Marjane, totalno pogresno si naucio to sto si ucio. Ponavljam, Headrooma treba imati sto vise, naravno da treba ali ga treba sto je moguce vise i iskoristiti. Nije Headroom nikakva "rezerva" za crne dane, on je... necu da odgovorim, nego ces ti to da uradis. Sta je Headroom Marjane... po definiciji ? Sumnjam da znas jer ne bi pisao ovakve stvari koje su totalna dezinformacija i apelujem na djecu ovog foruma da gornji post strogo zaobidju. Netacno je da je signal uvijek "prepeglan" ukoliko je Headroom vise iskoristen. To nikako ne mora da bude slucaj i direktno je zavisno od doticnog aranzmana. Nije tacno da nema dinamike ukoliko se Hedadroom vise iskoristi. Ne znam zaista, odakle izvlacis te tvrdnje ali ako si sam napravio scenario za njih, u tom slucaju si veoma los scenarista. Kako napisah i u predhodnom postu, ovdje se radi o nauci, a tu nema ukusa i nagadjanja ili se zna ili se ne zna, a ti prestani da nagadjas i tumacis audio kako ti padne na pamet, vec pokusaj da to o cemu pises, predhodno i sam shvatis kako treba. Ti si veoma neuk u ovoj oblasti i nemoj i druge da vuces u to blato. Ti si sve pogresno shvatio, sto se uopste i moglo pogresno shvatiti i zaista nemam ni vremena, a ni nerava da konstantno pobijam tvoje zablude, u nauci koja se bavi audiom. To sto ti pises po javnim mjestima, je i vise nego neozbiljno !!!!
Promijenjeno od tranzit (25.03.2014 u 03:48 sati)
|