Šta je Trans Audio Maxima? Prepravljen, dorađen Studio One 2 ili ...?
Kompjuter, koji trenutno imam, najverovatnije ne bih koristio za soft miks i multitrack recording. Kupio bih neku pouzdaniju konfiguraciju. Iako na ovoj imam dodato i pasivno hlađenje i vrlo moćan CoolerMaster cooler (ne znam tačno oznaku), smatram da je intel D940 procesor koji ima malo višu radnu temperaturu. Ide on do 4 GHz bez problema, ali ...
Za početak mi je bitniji multitrack recording, daj samo da krene. To bih odradio sa kompjuterom koji imam (Win.7 Ultimate 64-bit, Socket 775, Asus 5pwd2, D940, 64 Gb SSD Transcend+SATA HDD 320Gb+PATA HDD 250Gb, 8Gb RAM-maksimalno koliko MB podržava, gForce GT220 1 Gb, E-MU 1212m). Nemam FW kartu.
Inače, pored 03D, u rezervi čuvamo stari Dynacord PS2000. Za svaki slučaj.
Vezano za Fat Channel-e (na mojoj E-MU 1212m
channel strip)... Ima ukupno 17 gotovih kombinacija, preseta? Od kojih svaki može da se dorađuje? Da li je predviđena opcija nešto kao
user fat channel, da korisnik može da napravi sam? Mada, ako ima 17 preseta, onda je tu obuhvaćeno sve. Pod uslovom da sam sve ispravno shvatio!
Eventualna kupovina touchscreen-a bi svakako sačekala. Tim pre, što pojam nemam koje performanse, model da tražim. Iskreno, nisam stigao ni o cenama da se raspitam.
Nemam ništa protiv nekog predloga komponenti za taj audio PC.