Videti jedan post
Star 17.03.2014, 23:58   #14
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Moraces da sacekas, kad si bas uporan da cujes jer zaista nemam vremena za snimanje promocionog materijala. Eto ni tebi nemam vremena da sredim transakciju za Splitting masterkeyboarda, takvu jednu sitnicu, a kamo li nekakav promotivni video ili audio Clip. U sustini, da budem iskren, nemam posebno ni volje, a ni snage da spremam taj promotivni materijal za balkansko trziste jer je ono, samo po sebi, veoma slabo (znamo svi kako i zasto), dok to na zapadu ide bez ikakvog reklamnog materijala i to toliko da sam ostao bez ikakvog reda u svakodnevnici. Pogotovo odkad su se cak i ovdje na forumu pojavili nebulozni majmuni, koji eto kao sumnjaju da to sve uopste moze i da radi. U takvim slucajevima mi je zasta muka i od Balkana i od takvih (ne)ljudi, pa mi ponekad dodje da nikome vise i nista vise, od svojih proizvoda, ne distribuiram na Balkan. Znam da je diskriminacija ali sigurno nije zato sto imam neka predubjedjenja u vezi sa bilo kim na Balkanu (po ustrojstvu sam kosmopolit), vec iskljucivo radi nedostatka poslovnog interesa za to podrucje jer i to malo sto sam do sada poslovao sa Balkanom me je kostalo mnogo odricanja i nerava. Medjutim, kako se naljutim, tako i zaboravim, pa onda opet po starom. Pokusavam da ubijedim nekoliko svojih studenata da urade bar po minut audio materijala, za promociju... cini se da cu uspjeti, bar kod par njih. Ako to uspijem bice i promotivnog materijala prije nego li se i ja realno nadam.

Promijenjeno od tranzit (18.03.2014 u 00:06 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote