ne mogu smanjit hal

to i jest problem, samo imam dole master da smanjim trajanje, i to hi low. zajebaje me mnogo sta . mada ne smeta meni taj hall , fin je on.
mega samples!! too moram skontati. pricali smo.. to ce biti resenje, da ne pravim jednu banku sf2 radi tih ogranicenja, i da ne moram stalno odati u output SF2 master odakle sve to vuce.
al jos pipam, testiram, kako sta do tog cilja da ja sredim kako zelim da cujem sve, od jacine, do boje koju vuce, i levela. ostalo je manje vise, za sad samo uvezeni stilovi i sta je se moglo
pre sam dosta koristio hipercanvas u OMB, radio mi je bolje od yamahe te. msm nije ta nego ona xg 50 vsti. ta je vise bila za XG fajlove, a ja sam najvise imao stvari za rolanda.
kad pogledam nema tu mnogo sta mi treba 5 stvari na prste, ostalo je na meni da skupljam semplove, i pravim midi, i pretvaram u taj stil
makere nisam skontao kako pravit, ja naucio napravim sve u traku do 18 lupam, i znam da je prva 4 takta prva arijacija, druga 4 druga itd
a sutra prekosutra cu poterati te mega, dok napravim prostora i na toj particiji gde ce biti, sad sam napravio na jednoj za down. pa cemo cujemo i vidimo i to