hvala na odgovoru tranzit....nemam kog da mi donese to preko grane, tako da cu za pocetak morati da se zadovoljim ovom sivom pastom...inace da,trenutno imam nasenu obicnu belu pastu,jer sam samo tu uspeo da nadjem po prodavnicama....imas li mozda konkretnog proizvodjaca i naziv paste koju da trazim, te sive boje? Inace temperatura CPU je u Idle modu 50-55 max stepeni, a najvise sto je dostigla to je 70 stepeni,ali pri doooosta vecem opterecenju, prilikom nekih igara, ili vise zahtevnijih operacija odjednom...Tako da bih rekao da je ok? Brine me temperatura GPU , jer je ona u Idle modu 63,ne ide ispod toga, max u Idle je 70, a kad pokrenem neku igru ide od 70-80...Danas sam testirao graficku stres programom FurMark na maximalnom opterecenju, u maximalnoj rezoluciji 1680x1050, tese je trajao oko pola sata, maximalna temperatura je bila 90 stepeni pri punom opterecenjeu,nju je dostigla nakon 10 minuta testiranja i tu je ostala do kraja bez pomeranja...Bez ikakvih anomalija slike,bez gasenja racunara i slicno....da li je ok?
|