Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
|
Realna snaga mi se kod njih uopšte ne svidja iako je ovo jedna behringer-ova serija mikseta u koju je ušuškao malo više snage nego što ima običaj. Snage je dakle 2x300 watt na 8 ohms... u poredjenu sa istom snagom drugih proizvođača ( dynacord, yamaha) kada se malo više potera bas, brzo se aktiviraju limiteri.... Nisam stekao utisak da stvarno ima snagu za koju se izdaje. Kutije su bile EV1503... Yamaha EMX5000/12, čisto da napravim poređenje je sa malo jačim basom na EQ i po kanalima, radila bez problema u zoni normalnog ( pola snage ) zvuk je bio daleko puniji i jači. E sad, što se tiče efekata, čini mi se da su na tom behringeru efekti za nijansu bolji nego na EMX5000, ili je moj utisak pogrešan. Čisiji, kristalniji u zvuku, hall puniji... možda grešim ali to je moje mišljenje. GENERALNO ja bih uzeo tog behringera jer je mala, snaga joj je solidna, dupli efekat procesor... ali po ceni do maksimalnih 250 evra da ne preterujem, i to da je očuvana.... vec od 300 evra bih gledao da još doplatim i uzmem EMX5000 zbog snage koja joj ne manjka i kvaliteta naravno. Mada i kod yamahe crkavaju šiberi često...