Videti jedan post
Star 15.02.2008, 17:41   #18
RATKO CG
Banovan!

Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 494
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
RATKO CG befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Unglücklich

Ovaj Set Sam Licno Platio 90 Evra + Postarina Jer Mi Je Bio Nahvaljen Kao Najbolji Set Za Pa800.skoro Napunjena Sample Memorija A Od Toga Skoro Nista Iskorisceno.dosta Semplova Sa Neta Skinuto, Dio Drum Kitova Je Nedimovo-takodje Skinuto Sa Neta.vecina Ritmova Koriste Rolandov Sempl Bubnja A Najvise Ritmova Je Jv Komerc.ja To Licno Ne Sviram Niti Me Interesuje Taj Zanr.dosta Ritmova Je Konvertovanih Sa Rolanda Pa Na Momente Pomislim Da Sviram G Seriju.svaka Cast Za Sempl Velo Strings Koji Koristi Aca Lukas, Jer Ga Nisam Imao I To Je Sve Sto Sam Iskoristio Iz Ovog Seta.u Sustini To Je Set Sa Pa80 A Moj Stari Pa80 Mnogo Bolje Zvuci Sa 16mb Semplova Nego Ovaj Pa800.terce Su Radjene Kao Sto Se Radi I Na Pa80 (lose).boje Na Na F1-f4 Nisu Postavljene Po Ritmovima A Vecina Ritmova Nije Ni Taknuto Nego Sviraju Sa Nekim Lijevim Bojama Jer Su Importovani Iz Nekog Drugog Seta.vokalne Terce I Druge Presete Nisam Ni Probao.definitivno Sam Odustao Od Kupovine Setova Jer Sve Sto Se Nudi Je Smijesno.ostaje Mi Samo Da Se Zatvorim Par Dana I Iskljucim Telefon Pa Na Pa800 Sve Nanovo.
RATKO CG je offline   Reply With Quote