Acko, hvala na komentarima. Cekamo tvoje snimke, da čujemo,

Evo kako ja to radim. Na ekranu u donjem desnom uglu imas ikonicu Mixer, kad je pritisneš, na donjoj strani ima Keyboard mixer, style mixer..." tako neki nazivi... Na prvoj ikonici kada je pritisnes, otvara ti se pregled delova koje sviraš u relanom vremenu (Uper 1, 2, Lower...) Sa desne strane imaš 4 ikonice (Volume, reverb, chorus, delay), odabereš volume, i sada svaki "part" podesiš onoliko koliko ti odgovara, sve zavisi koliko su ti jako podešeni ritmovi. Onim strelicama sa desne strane, biraš sledeću stranu, na kojoj su prikazani Lower - i, Mbass, Mdrums... Na zadnjoj kartici u donjem redu, ne znam kako se tačno zove, postoji globalno podešavanje jačine. Znači imaš u prvom redu, "Drums", zatim "Bass", "Accomp", "Lowerr" i "Upper" partove, tu možeš takođe podešavati odnos između ovih delova. Ja "Lower" u ritmu ne koristim, već mi svaki ritam ima traku na kojoj je Strings. Uključujem Lower-e po potrebi i njih snimam zajedno sa bojama. Kasnije kada zaključavam ritam, pored ritma, zaključam samo tempo, dok "Keyboard" ne diram, i onda su mi Lower - i za svaku boju različiti, onako kako sam ih ja podesio. Eto, nadam se da smo se razumeli. Ako te bilo šta interesuje, pitaj,

Dodato:
P.S. Kada radiš na ovaj način i kada prethodno središ sve boje i ritmove po jačini, nemaš potrebu za korišćenje "Balance" potenciometra. Koristim ga isključivo, kada pratim tekst pesme, pa mi treba neka boja samo malo utišana, kao pratnja u pozadini.