Super je kolega

Roland kao Roland, zna se kako radi. Rock ritam mi se svidja, secam se na G seriji da je bio na A14 i jedan 8Beat na A42 je bio i bili su extra, moracu da ih nabavim od nekog ko ih ima

Inace, meni se svidja kako ovo zvuci
PS: Zameni klavijaturu u opisu profila

Pozdrav i samo udri

Uskoro cu i ja neki snimak sa mog VA, pa ce cujes i ovaj kako radi
PS2: Ajde posto i ti imas VA, da te pitam nesto, mozda znas...Naprimer za Upper1 i Upper2 je skroz iskljucena dinamika, tj. na LOW je i kad se svira, mnogo su Upper-i glasni u odnosu na Arranger, a i jacina im je na 127, e sad ja to resim tako sto potenciometar za Balance pomerim ka Accomp-u i onda se smanjuje jacina Upper-a, ali mi se isto smanjuje i jacina Lower-a, pa mi se onda on nista ne cuje, a ja volim da se cuje u pozadini Strings na Lower-u recimo, ali kako se smanjuje ovo, smanjuje se i on. Jel postoji neka fora da se ne smanjuje on, ili kada se iskljuci dinamika za Lower na odredjenoj boji, onda Lower se cuje dok se vrti potenciometar za Balance, ali cim se promeni boja, menja se i dinamika, tj. postane opet po starom MED za Lower1 umesto LOW da ostane. Jel moze ovo da se sredi nekako da se ne menja, tj. da ce LOCK-uje nekako? Probavao sam neke, ali nesto mi slabo ide

Pozdrav