Videti jedan post
Star 06.03.2014, 23:22   #25
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Postoji neki bug, kad se postavlja preko *******, to se i meni desavalo u nekim temama sa demo snimcima. Tada sam svirao Exr E2, koji je zaista odlično izlazio na razglas i punio kutije opasno, ali je bio katastrofa za korišćenje, skoro neupotrebljiv. Sada radim sa Va7, i potrudiću se da postavim neke snimke koje imam snimljene na brzinu, čisto da se čuje. Acko digao si temu iz mrtvih, i dao mi podsticaj da bacim neki novi demo,
Dodato:
Roland Va7 je u pitanju. Odmah da kažem nisam zadovoljan ni svirkom ni kako su ispali snimci. Kada snimam odnos instrumenta mi je katastrofa, sve se poremeti, isto tako mi i efekti nekako dolaze do izražaja, pogotovo Hall i Delay, ne znam šta se desi, ali na ozvučenju nije tako, no nebitno, čisto da čujete kako radi Va7. Snimao direktno u lap top, sa naravno integrisanom zvučnom, sa nekim jadnim kablom, a monitoring su mi bili zvučnici od lap topa, Pošto moj jadni Asus ima samo jedan ulaz, Inače imam veliku tremu kad trebam da se snimam ovako, ne znam što, a trema ni u najavi na svirkama,

Promijenjeno od calevh (07.03.2014 u 00:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
calevh je offline   Reply With Quote